Bemutatkozás

Minőség, gyorsaság, precíz és pontos szolgáltatás!

Társaságunk elsődleges feladatának tekinti a belföldi és nemzetközi árufuvarozási igények magas szintű kielégítését.

Működésünk hatékonyságával, szervezettségével, kiváló minőségű szolgáltatásaival példamutatóként az élen járva kívánunk komplex szolgáltatást nyújtani jelenlegi és jövőbeli partnereiknek, akik elégettségük bizonyítékaként állandó partnereinkké válnak valamint másoknak is bátran ajánlanak.

Cégünk az eltelt időszak alatt folyamatos fejlődést mutatott nemcsak a gépjárműparkunk növekedésében, hanem a személyi feltételek megteremtésében és a továbbképzésében is.

Napjainkban elengedhetetlen a folyamatos és dinamikus technikai fejlődés követése, ami nálunk a nyugodt, emberközpontú környezettel és a szolgáltatások fejlődésével társul.

Már meglévő tevékenységeinknek körét partnereink igényeinek és a piac folyamatosan megújuló követelményeinek megfelelően fejlesztjük, bővítjük, hogy ezzel is kényelmesebbé és gördülékenyebbé tegyük jelenlegi és jövőbeni partnereink életét.

Cégtörténet

A fuvarozás mint szolgáltatás bizalmi alapokra épül, ezért számunkra elengedhetetlen, hogy ügyfelünk tudja: a ránk bízott áru sérülésmentesen, a megadott időben érkezik meg a rendeltetési helyére.

Ezt a bizalmat mi korszerű járműparkunk bővítésével, munkatársaink folyamatos képzésével, rugalmas munkavégzéssel, ügyfélközpontú szemlélettel igyekszünk biztosítani.

Célunk, hogy folyamatos fejlődés mellett egyre megbízhatóbb szolgáltatást nyújtsunk partnereink számára Európa-szerte.

Fuvarozási tevékenységünk Magyarország és egész Európa területére kiterjed, főbb célországok: Ausztria, Szlovákia, Csehország, Lengyelország, Németország, Dánia, Svédország, Hollandia, Belgium, Franciaország, Olaszország, Szlovénia, Románia.

Így az ezen országokba vagy innen irányuló szállításokat kiemelkedően rövid határidővel, igen kedvező feltételekkel tudjuk teljesíteni.

Fuvarfeladatainkat 5, 6 illetve 8 palettás, jól felszerelt dobozos és ponyvás
furgonokkal végezzük, melyek maximális terhelhetősége 1,2 tonnáig terjednek.

Járműveink műholdas követőrendszerrel vannak ellátva, amelyek segítségével hatékonyabb és gyorsabb munkavégzést tudunk biztosítani.

Az áruk biztonsága érdekében CMR árubiztosításunkat a Generali Biztosító Zrt. kezeli.

Gépjárművezetőink több éves nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek, munkaruházattal és munkavédelmi eszközökkel.